Werkplaats

Autobedrijf Melgers is een allround autobedrijf met een professioneel ingerichte werkplaats. Hiermee kunnen we iedereen van dienst zijn, ongeacht het merk van uw auto of bedrijfswagen. Bij ons kunt u onder meer terecht voor de APK, onderhoud, bandenwissel of aircoservice. Ook hebben wij de beschikking over diagnoseapparatuur, waarmee we uw auto kunnen uitlezen.

Alles in overleg

Mochten we tijdens het onderhoud onverwachte gebreken ontdekken, dan nemen we altijd contact met u op. In overleg met u bepalen we wat de beste oplossing is. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als u uw auto terugkrijgt. We zijn ook kritisch op de kosten van de onderdelen. We regelen altijd de onderdelen met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Camper-onderhoud

Ook voor het onderhoud aan uw camper kunt u bij ons terecht. Wij onderhouden campers van elk merk en type.

Gratis autowasbeurt

Als extra service krijgt u uw auto na de onderhoudsbeurt keurig gewassen terug.

Eigenaren Vincent en Theo van Autobedrijf Melgers in Steenderen

Gratis vervangend vervoer

Als u belt voor een onderhoudsbeurt, vragen wij altijd of u vervangend vervoer nodig heeft. We hebben gratis leenauto’s en leenfietsen. Of we brengen u naar huis nadat u uw auto heeft gebracht. Bent u aan huis gebonden? Dan halen we uw auto op en brengen hem aan het eind van de dag weer bij u thuis. Werkt u in de buurt van Steenderen? Ook dan is het gunstig om het onderhoud door ons te laten doen. Wij halen bijvoorbeeld uw auto op bij uw werk en brengen hem aan het eind van de dag weer terug.

Leenauto's autobedrijf Melgers